Utisci pacijenata

Ja sam zaista prezadovoljna svi su me oduševili. Svi su ljubazni i fer tako da nemam nijednu primjedbu.Poslije dugo vremena povretila sam povjerenje u doktore.Sada se samo nadam da će njihov i moj trud dati rezultate.Od srca im želim sve najbolje u daljem radu i puno uspjeha.
Februar 2004

Sve je lakše nego što na početku izgleda. Sa osobljem sam zadovoljna ulivaju veliko povjerenje. Hvala Vam za sve !!!

Sve najbolje. Svi su uslužni i dobri. Uz Vašu pomoć mi se ispunila najveća želja. Zato Vam se puno zahvaljujem. Sestre su super!

Sve najbolje, osoblje je super, treba više da ima ovakvih klinika, da napredujete i radite još dugo.
Okt 2004

Sve najbolje, cijelo osoblje je super, posebno doktorke i doktor Ljubić koji su mi ispunili najveću želju. Najveća zahvalnost za sve.
Oktobar 2004

Ljubaznost, higijena,odgovornost i iznad svega profesionalnost samo su neke od vrlina koje krase osoblje ginekološke ordinacije Ars Medica.
Želimo Vam uspjeh u daljem radu!!

Sve je u najboljem redu, osoblje je izvaredno i što je najvažnije djeluju pozitivno na pacijente.
Želim Vam puno uspjeha i sve najbolje u daljem radu. Posebnu zahvalnost dugujem dr. Mićunović.

Sve najbolje želim u daljem radu « Ars Medica «. Ja sam veoma zadovoljna njihovim osobljem i radom.

Svaki uspjeh čovjeka uzdiže i čini ga srećnijim i spokojnijim. Mislim da je uspjeh na ovom polju najveći i najljepši.To sve nebi bilo moguće bez ove kuće i osoblja koje je čini takvom. Ljubaznost, predusetljivost,stručnost,higijena i nadasve ljudskost su njene glavne karakteristike. HVALA!!!
mart 2006

Sva dosadašnja iskustva u liječenju moje supruge od strane “društva” ljekara bila su u svakom pogledu negativna !
Ali zahvaljujući dr. Mićunović i njenom timu ja nemam riječi…Kako da napišem?
Svaki put kad smo došli ja i moja supruga bili smo primljeni i osjećali se kao da smo i mi u timu i tako smo pobijedili. Hvala Bogu velikome da postoje takvi ljudi koji rade u Ars Medica.
Puno Vam hvala i puno uspjeha !!!
mart 2006

Moja dosadašnja iskustva u liječenju su jako velika i dugotrajna tj.traju 14 godina. U svim ovim godinama sam obilazila razne klinike u privatnoj i državnoj praksi. Sve te klinike koje se nalaze u Beogradu, Zagrebu, koje slave kao poznate i od renomea, ostaju u sjenci za klinikom i timom ljekara Ars Medica.
U svum ovim godinama mog puta da postanem majka nijesam naišla na ovako ljubaznu ekipu, koja je u svakom momentu spremna da sve objasni i pomogne u svemu.Moji rezultati su ovdje pozitivni ali kažem bez obzira na ishod ovo je definitivno pravi izbor klinike i liječnika, ako želite postići dobre rezultate!

Vi ste stvarno super. Ispunili ste moju najveću želju!!! Sve vas volim !

U Vašem daljem radu želim Vam onoliko sreće koliko se ja danas srećna osjećam !!!
Utisci su jako prijatni,osoblje jako ljubazno,profesionalno,odgovorno i stručno.Svo vrijeme sam bila opuštena jer sam vjerovala da sam u sigurnim rukama.Važan je pozitivan stav.Klinici želim sve najbolje i što je najvažnije što više dječjih osmjeha.Hvala još jednom!!!

Naši utisci su jako pozitivni. U potpunosti smo zadovoljni sa svim što su nam pružili u Ars Medica. U ovoj ustanovi možete osjetiti šta to znači kada neko stvarno želi da vam pomogne. Sestre su jako ljubazne i posvećene pacijentu. Divnu saradnju smo imali sa biologom, a prijateljski i profesionalni odnos dr Crnogorac nam je ulivao povjerenje i vjeru. Kao rezultat povjerenja je uspjeh nakon prvog pokušaja.
April 2007

Osoblje klinike Ars Medica je veoma profesionalno i stručno u radu. Veoma smo zahvalni na pomoći koju su nam pružili. Od samog početka smo verovali u uspeh, a samo osoblje nam je ulilo veliko samopouzdanje. Svima koji imaju problem kao što je naš preporučujemo da daju poverenje ovoj klinici.
April 2007

Puno hvala!!