Apr 15

Centar za savremenu i estetsku stomatologiju

Centar za savremenu i estetsku stomatologiju Ars Medica opremljen je po najvecim evropskim i svjetskim standardima (potpuna kompjuterizacija, laser, intra oralna kamera, najnovija rentgen dijagnostika,skener ) ,smješten u središnjem dijelu luksuznog prostora poslovne zgrade Ars Medica u Podgorici.

U sklopu centra su tri moderno opremljene stomatološke ordinacije i vrhunska zubotehnička laboratorija ,opremljena za izradu najkomplikovanijih protetskih radova.
U prijatnom ambijentu, uz maksimalan komfor i sigurnost ,pomoćićemo vam da otklonite zdravstvene i estetske nedostatke koje imate !

Dugogodišnje iskustvo, velik broj pacijenata, oprema poslednje generacije, korišćenje najsavremenijih tehnika i materijala u radu, garancija su kvaliteta usluga koje pružamo. Sve intervencije su bezbolne uz primjenu lokalne anestezije i mogućnost sedacije i opšte anestezije!

Zato, ako želite savršen osmijeh i vrhunski stomatološki tretman, a uz to da se relaksirate i odmorite uživajući u ljepotama najmlađe i najljepše države na svijetu, ako želite da spojite ugodno i korisno

Posjetite nas.

Stručni tim